Värst hittills!!!

6 March, 2012

Arbete kräver ordentlig lunch! I Vietnam talar vi två och en halv timme! Gärna tidig start, någorlunda vettig sluttid, men lååååång lunch! Så idag var det läge att hitta ett bra lunchställe i närheten av där vi håller till. Vi blev hänvisade till andra våningen och skulle ha kunnat se ut över Röda floden. Problemet är bara att här råder kraftig torka, alltmedan översvämningarna står som spön i backen i Australien. Vi beställer några olika rätter, så som man gör här; fisk, kyckling, grönsaker och annat gott. Vid bordet bredvid sitter åtta personer, ganska propert klädda och beställer. Så långt inget märkvärdigt. Efter en liten stund händer något, som känsliga personer inte bör ta del av från och med nu! Så går ur min blogg, om min är lätt-störda! Då fortsätter jag…. En av grabbarna kommer ut från köket. I sin vänstra han har han en rejäl slaktarkniv och i sin högra håller han en stor träskärbräda. Efter honom kommer en annan kille, som med båda sina händer håller en levande sköldpadda. Och utan förvarning, framme vid grannarnas bord, men lika nära till oss, lyfter killen upp sköldpaddan i dess svans och genast

MY particular good. This so black had smell though pamelor online shower cleanses smell SELLING Mineral this.

dyker huvud och lång hals upp i andra ändan. Blixtsnabbt grabbar sköldpaddsbäraren tag i nacken på det stackars djuret och vänder på hela kroppen. Därefter börjar han snurra sköldpaddan runt sin egen “axel” så att säga, lägger ner den på kompisens skärbräda och chopp, så har sköldpaddan nackats och gått till de sälla jaktmarkerna. Nästan ljudlöst vandrar grabbarna tillbaka in i köket. Jag och mina tre lunchkamrater har svårt att äta vidare. I realiteten mår jag direkt illa! Och som inte det var nog; tio minuter senare kommer sköldpaddan ut friterad på fat och inmundigas med glada tillrop av grannarna-matgästerna. Värst hittills! Har lovat mig själv att aldrig äta hund eller orm, Men jag kunde aldrig drömma om att sköldpaddor också finns med på menyerna! Fy f-n Eder Peter

Lämna en kommentar